Bemutatkozás

Széleskörű jogi tapasztalat

Dr. Balogh Tamara vagyok, ügyvéd

Mindig az önálló munkavégzés és a nagy munkabírás jellemzett. Eddigi tevékenységem során jelentős gyakorlatra tettem szert különösen a követeléskezelés, peres –és nemperes eljárások, ingatlanügyek, munkajog, családjog, és a társasági jog területén.

Jogi képviseletre nemcsak azokban az ügyekben van szükség, ahol kötelező a jogi képviselet. Manapság mindenki érintett olyan ügyekben, melyek a jog valamely területére tartoznak. A gazdasági életben és a jog világában eligazodni nehéz. Napjainkban túl sok a különböző forrásból rendelkezésünkre álló, gyakran egymásnak is ellentmondó információ, ráadásul a jogszabályok is folyamatosan változnak. Ez bizonytalanságot okoz. Még azoknak az ügyfeleknek is, akik a munkájuk során ezeken a területeken jártasságot szereztek, néha szükségük van arra, hogy valaki elmagyarázza nekik, hogy egy-egy kifejezés, szerződéses rendelkezés, kötelezettségvállalás mit jelent, rájuk nézve az adott jogügylet vonatkozásában milyen jogkövetkezményekkel járhat.

+
Elégedett ügyfél
+
Jogi eset
+
Munkaóra
iphone 2
iphone 2

Miben tudok segíteni az ügyfeleknek ?

Tudom, hogy sokszor még azt is nehéz pontosan megfogalmazni mit szeretnénk, csak azt tudjuk, hogy mit nem szeretnénk, és azt várjuk, hogy valaki megoldást találjon a felmerülő jogi problémáinkra, lehetőleg minél gyorsabban.

Máskor azt gondoljuk, hogy nincs szükségünk tanácsadásra, mert tisztában vagyunk a lehetőségeinkkel, megfelelően tájékozódtunk, csak éppen a napi feladataink elvégzése mellett már nincs időnk arra, hogy a saját ügyeinkkel foglalkozzunk vagy éppen az időrabló ügyintézéssel, különböző formanyomtatványok kitöltésével bajlódjunk.

Az ügyfeleknek nem kell érteniük a joghoz, kizárólag szakszerű jogi tanácsadásra, közérthető magyarázatokra, hatékony megoldásokra, és az ügy súlyához, összetettségéhez igazodó megfelelő támogatásra van szükségük. Én ebben kívánok segítséget nyújtani.

 • Társasági jog
  80%
 • Ingatlanjog
  90%
 • Munkajog
  60%
 • Öröklési jog
  70%
 • Családjog
  80%